BŐRÜLÉS JAVÍTÁS

áthúzás, valamint bőr belső kárpitozás

A bőr alapvetően egy tartós, de sajnos több szempontból is igen sérülékeny anyag. Hiszen ha az autónk, járművünk bőr felületeinek ápolására nem fordítunk elegendő figyelmet, úgy azok a kellő törődés hiányában akár már néhány éven belül kirepedezhetnek, elszakadhatnak. Mint a legtöbb esetben a tartósságuk nagyban függ az odafigyeléstől. Ezen jelenségek főként az ápolás hiányához és a különböző időjárásból adódó jelenségekhez vezethetőek vissza. A meleg és száraz levegő, a magas páratartalom és a hőmérséklet ingadozás magas megpróbáltatásnak teszik ki a bőr bevonatú elemeket.

A D&F autókárpitos műhelyben vállaljuk ezen bőrbelső elemek készítését, javítását, és gyártását is. Természetesen annak érdekében, hogy az Ön számára legkézenfekvőbb javaslatokat tehessük szükséges, hogy szakemberünk pontosan felmérhesse a bőr felületek állapotát, hiszen ennek megfelelően tudunk javaslatot tenni az esetleges javításra, részleges javításra, vagy akár cserére.

Műhelyünk tevékenységei közül nem maradhatott ki a bőrülés kárpitozás, mely során nem csak a korábban elhasználódott elemeket tudjuk cserélni, hanem a szövet borítással rendelkező üléseit is igényeinek megfelelően tartós és esztétikus bőrülésekre tudjuk cserélni.

A bőrülés gyártás során gyári minőséggel megegyező, UV sugaraknak ellenállóbb anyagokat használunk, mely szavatolja, hogy hosszú távú élvezhessük a használatát. A felhasználható anyagokkal kapcsolatosan szakembereink a megfelelő anyag és szín kiválasztása során, valamint az ideális megoldások megtalálásában segítségére lesznek.

A bőrülések gyártása mellett természetesen lehetőség van arra is, hogy akár csak egy-egy elemet cseréljünk, mint ahogyan arra is, hogy teljesen új és egyedi elképzelések szerinti bőrbelsőt készítsünk autójába. Az ülőfelületek esetében nem csak a bőrbevonatok, hanem a szivacs elemek cseréjét is vállaljuk, hiszen idővel ezen anyagok megpuhulhatnak, ami jelentős komfortcsökkenéssel és kellemetlenségekkel járhatnak. Az ilyen elöregedett szivacsok állapota idővel rohamosabban romolhat, hiszen a pára és nedvességtartalom miatt a porlódásuk megindulhat. Ennek következtében az ülések kényelmetlenné válásán felül a borítások is könnyebben sérülhetnek.

Bőrülés gyártás egyedi igények szerint

Abban az esetben, ha szeretné gépjárművét egyedivé és komfortosabbá tenni, akkor akár teljesen új bőrülések, bőrbelső gyártását is vállaljuk. Műhelyünk minden szükséges eszközzel felszerelt annak érdekében, hogy az Ön által megálmodott belsőt szabhassuk járművébe.

Dodge SRT autókárpitozás
Dodge SRT autókárpitozás
Porsche 911 komplett belső kárpitozás
Porsche 911 komplett belső kárpitozás
Mercedes AMG CLK63 belső kárpitozás
Mercedes AMG CLK63 belső kárpitozás
Corvette bőrülés
Corvette bőrülés
Lincoln Continental belső kárpitozás
Lincoln Continental belső kárpitozás
BMW Z4 belső kárpitozás
BMW Z4 belső kárpitozás
Mercedes Cabrio tető és komplett belső
Mercedes ülés
Corvette ülés
Corvette ülés
Jeep Wrangler kárpitozás - További 34 fotó
Jeep Wrangler kárpitozás – További 34 fotó
Ülés kárpitozás
Ülés kárpitozás