Cabrio tető impregnálás

a tartós cabrio tető titka

A cabrio tetők az idővel sajnos az időjárásnak, a napfénynek – uv sugárzásnak – köszönhetően elhasználódnak. Kevés ennyire kitett része lehet az autónak, ezért különösen fontos a megfelelő odafigyelés és törődés, melynek segítségével a cabrio tető állaga óvható, annak elhasználódása elódázható. Műhelyünk az évek alatt talált erre egy professzinoális megoldást, melynek használata jelentős védelmet nyújt a tető számára. Nemcsak UV védelem szintjén, hanem annak vízlepergetőségét is nagyban növeli. Használatóból adódóan később jön el az a pont, maikor a cabrio tető cserére szorul.

A cabriótető impregnálással kapcsolatosan keresse kollégáinkat, akik segítségére lesznek a további tudnivalókat illetően. A cabrió tető impregnálása (tisztítás és impregnálás együttesen) általunk készített új cabrio tető esetében akciós 20.000forintos áron érhető el, más tetők esetében a tető koszosságától és elhasználódottságától függően 20.000-35.000 forint.

Ne feledje a vászontető idővel nem csak koszolódhat és vízlepergető hatása csökkenhet, hanem annak rugalmassága is egyre inkább csökkenhet, ami rövid időn belül a tető tönkremeneteléhez, szakadásához vezethet. Ez pedig nem csak az autónk esztétikáján ronthat, valamint annak értékét csökkentheti, hanem beázáshoz is vezethet, ami már a komplett belső kárpitozás állapotát veszélyeztetheti.