CABRIO TETŐ JAVÍTÁS, GYÁRTÁS ÉS CSERE 2020-07-20T08:41:52+02:00

CABRIO TETŐ JAVÍTÁS, GYÁRTÁS ÉS CSERE

precíz megoldásokkal

Alapvetően a cabrio tetők az idő előrehaladtával, az időjárásnak kitett anyag elöregedése miatt elhasználódnak. Ebből adódóan javításukra, cseréjükre van szükség, ami az autókárpitozás szakmáján belül is egy speciális folyamat. Tapasztalat mellett a megfelelő szaktudás nélkül nem lehet időtálló és esztétikus munkát végezni ez esetben.

A cabriotető készítése kifejezetten nagy precizitást igényel, hisz minden autó esetén más és más dolgokra kell figyelni. Ebből adódóan a cabrio modelleknél a tetőcsere is rejt magában kihívásokat, ráadásul típusonként más és más formában, melyek ismerete nélkül, valamint a kellő tapasztalat hiányában nem fogjuk tudni elérni a kívánt eredményt. Régebbi gépjárművek esetében találkozhatunk több rétegű cabriotetőkkel is, melyek a külső ponyva, és a belső esztétikus kárpit között egy szigetelőréteget tartalmaznak, amely lehet egy szivaccsal borított filcréteg, de az 1950- előtt készült járművek esetében kézzel készült, lószőrből, és vattából kialakított bélést alkalmaztak. Ezen megoldások mindegyikére van lehetőség, a megrendelő igényeinek megfelelően. Ezért kiemelten fontos a megfelelő szakműhely kiválasztása.

Szervizünk több évtizedes tapasztalata szavatolja, hogy megtaláljuk az Ön és autója számára legmegfelelőbb megoldásokat, valamint azokat a legszebb és tartósabb módokon valósítsuk meg.

Vállaljuk veterán és újabb modellek ponyvájának elkészítését, illetve cseréjét. Sőt adott esetben műhelyünk egyedi tervezésben és kivitelezésben is rendelkezésre áll.

Nissan Figaro Cabrio tető csere
Nissan Figaro Cabrio tető csere – további 6 fotó
Mercedes Ponton pálcás tetőkárpit
Mercedes Ponton pálcás tetőkárpit – További 6 kép
Mercedes Cabrio tető és komplett belső
Mercedes Cabrio tető és komplett belső – További 17 kép
Smart Cabrio tető készítés
Smart Cabrio tető készítés – További 11 kép
BMW Cabriotető lószőr szigeteléssel
BMW Cabriotető lószőr szigeteléssel – További 24 kép
Audi RS5 Carbrió tető
Audi RS5 Carbrió tető – További 7 kép
Porsche 358 Cabrió tető készítés
Porsche 358 Cabrió tető készítés – További 5 kép
Cabrio tető
Cabrio tető – További 7 kép
1964-és Chevrolet Impala Cabrio tető csere
1964-és Chevrolet Impala Cabrio tető csere – További 20 kép
BMW Z3 Cabrio
BMW Z3 Cabrio – További 70 kép