KORMÁNYOK 2019-04-17T06:26:24+02:00

KORMÁNYOK

gyártás, csere, áthúzás

A vezetési élmény egyik legfontosabb belső alkotója a kormány, melynek a legkisebb esztétikai károsodása is ebből az érzésből vesz el. Épp ezért fontos, hogy a kormány állapota és tapintása is a lehető legtökéletesebb legyen. Ebben tudnak kollégáink segíteni, akár bőr kormány készítés, kormány bőrözés, felújítás és csere formájában attól függően, hogy a kormány milyen állapotban van, és milyen elképzelésekkel kezdünk neki az új kormánynak.

A kormány állapotának megóvása, helyreállítása fontos feladat esztétikai szempontból is, de az sem elhanyagolható, hogy biztonságunk és a jármű biztonsága is kockára tehető, ha nem ügyelünk rá. A kopott, sérült kormányok főleg a nyári időszak alatt csúszóssá válhatnak, ami balesetveszélyes szituációkhoz is vezethet még a rutinos vezetők számára is.

Szakértő műhelyünk az állapotfelmérést és az igények meghallgatását követően a megfelelő javaslatokat tudják tenni annak érdekében, hogy az elképzeléseket megvalósíthassuk, hosszú távra.

A kormánybőrözés nem csak a gyárilag bőrözött kormányoknál alkalmazható, így adott esetben egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani szinte bármely autó esetében. Hozzá tudjuk igazítani egyedi kárpit elképzelésekhez, de tudunk ajánlani kényelmes és vezetési élményt fokozó megoldásokat is. Annak függően, hogy milyen elképzeléssel keres meg bennünket. Szín, stílus és anyag mind az igényekhez szabható szinte minden gépjármű esetében.

Jaguár kormány
Jaguár kormány – további 10 fotó
BMW kormány
BMW kormány – további 10 fotó