MOTORÜLÉSEK 2018-10-28T14:06:21+02:00

MOTORÜLÉSEK

kárpitozás, bőrözés áthúzás

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező kárpitos cégünk a mai legmodernebb szükséges eszközökkel felszerelt műhelyben várja Önt a legcélravezetőbb, akár egyedi megoldásokkal. Abban az esetben, ha a motor ülése elhasználódott, sérült, akár teljesen újat is tudunk gyártani, de vállaljuk az ilyen esetekben a kárpit cserélését, bőrözését is. Ha sérült vagy kiszakadt a motorod ülése nem csak esztétikailag rontja majd az élményt. Ilyen esetekben sajnos az ülés kényelmi szempontból is jelentősen romlani fog idővel. Hiszen a motorok ülései az autókkal ellentétben nem egy zárt térben helyezkednek el. Lényegesen nagyobb mértékű ellenállást kell tanúsítaniuk az időjárással és külső hatásokkal szemben, viszont sérülés esetén ennek az esélye igen csekélyre redukálódik.

Ha gyárilag kialakított ülés nem nyújtja a megfelelő kényelmet, ezáltal a motorozás élménye nem a maximális, akkor több lehetőséggel is rendelkezésedre tudunk állni. Műhelyünk szakértői segítenek megtalálni azt a megoldást, ami a leg célravezetőbb. Hiszen mi is tudjuk, hogy sok esetben a gyári kialakítás nem minden esetben a legkényelmesebb. Ergonómiai és esztétikai szempontokat figyelem bevéve a segítségedre tudunk lenni abban, hogy újra maximálisan élvezhesd a motorozás minden percét.

A motorülés is teljesen személyre szabható, így biztosítva azt a kényelmet és megjelenést, melyet elképzeltél, akár bőr, akár más kárpit bevonatok segítségével. Az új ülést rád szabjuk, a Te elképzeléseidnek megfelelően készítjük, így a használat során pontosan azt fogod érezni a motoron ülve, melyet mindig is szerettél volna.