TEXTILKÁRPIT 2019-06-11T06:22:14+02:00

TEXTILKÁRPIT

egyedi elképzelések alapján is

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező autókárpitos cégünk a legmodernebb szükséges eszközökkel felszerelt műhelyben várja Önt a legcélravezetőbb, akár egyedi megoldásokkal. Az általunk nyújtott lehetőségek igen széles palettájával szolgáljuk megrendelőinket. Az autókárpitozás mellett motorok, hajók, légi járművek esetében is vállaljuk a munkát, akár legyen szó adott esetben kisebb javításokról, vagy adott esetben akár a teljesen új egyedi belső kialakításáról.

Több tíz éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező szakembereink, valamint a minőségi anyaghasználatunk a garancia arra, hogy az Ön által elképzelt megoldásokat a legjobb minőségben valósíthassuk meg és azok hosszú távon szolgálhassák Önt.

Az elmúlt években a munkáink során számos új és veterán autón dolgozhattunk, minőségi kárpit anyagok felhasználásával és valósíthattuk meg korábbi megrendelőink elképzeléseit. A munkánk kezdeti szakaszában a szakértő kollégáink segítségére lesznek abban is, hogy pontosítsuk az elképzeléseket, majd ennek megfelelően készítenek el mindent a megbeszéltek szerint a kiválasztott anyagokból. Végül az elkészült elemek a helyükre kerülnek.

Az autókárpitos szakma számunkra többet jelent, mint munka. Ahhoz, hogy aprólékosan, részletesen dolgozzunk elengedhetetlen a kézügyesség és megfelelő felszerelés mellett a szakmai elhivatottság is. Ez teszi különlegesség a D&F autókárpitos műhelyét.

Tevékenységeink között szerepel az autókárpit javítás, készítés, gyártás és csere is. Így nyújtva a lehető legkomplexebb szolgáltatást megrendelőnk számára.

Autókárpit javítás

Az autókárpit pont ugyan úgy, ahogyan más kopásnak és használatnak kitett anyagok szintén elhasználódhatnak idővel. A használattól és odafigyeléstől függően akár az eltelt években és a megtett kilométerekben is lehetnek eltérések, de sajnos a legtöbb esetben az alapos felmérésünk után több szempontból is keresnünk kell a legjobb megoldásokat. A túlságosan elhasználódott, és a javíthatatlan kárpitok esetében akár teljesen új belsőt tudunk gyártani autójába, járművébe és rövid időn belüli cserével újjá tudjuk varázsolni azt. Korábbi autókárpitos munkáinkat megtalálhatja a referenciák oldalon, ahol igyekeztünk bemutatni sokrétű és szerteágazó tevékenységünket, mind a modernebb autók, veteránok, és egyéb gépjárművek esetében.

Citroen Trackon Avant (hathengeres!) 1951-es
Citroen Trackon Avant (hathengeres!) 1951-es – további 61 fotó