VÁLTÓSZOKNYÁK 2018-10-28T13:16:49+02:00

VÁLTÓSZOKNYÁK

javítás, csere, készítés

A belső tér kopása az egyik leggyakrabban használt alkotóelemként sokszor igen hamar eléri a váltószoknyát és a váltógombot is. Ilyen esetekben könnyen sérülnek meg, használódnak el, vagy akár a rögzítő keretről szakadnak le. Ez nagyban függ az autó belső terének a karbantartásától és ápolásától is, de sajnos a külső tényezők következtében a legtöbb esetben adódhat, hogy komolyabb beavatkozásra van szükség. A másik tipikus eset, amikor az autó belső kárpitozása kerül átalakításra. Ilyenkor akár teljesen egyedi igények megvalósításában is segítségére tudunk lenni megrendelőinknek.

Műhelyünk szakértői segítenek az állapot pontos felmérésében, javaslatot tesznek a hosszútávon esztétikusan használható megoldásra, valamint segítenek abban, hogy elképzelése konkrétan kivitelezhető formát öltsön.

A méretpontosság, a szín, varrás, anyagösszetétel mind-mind olyan dolgok melyekre alaposan figyelni kell, annak érdekében, hogy a kész eredmény a legjobban tükrözze az eredeti elképzeléseket. Műhelyünk több évtizedes múlttal rendelkezik kifejezetten az autókárpitossággal kapcsolatos irányokban. Így rendelkezünk a kellő tapasztalattal annak érdekében, hogy munkánk végeredménye pontosan az Ön elképzeléseit tükrözze.

Az elkészített váltószoknyához a kellő gomb készítését is vállaljuk, illetve elkopott, sérült váltógombok javításában is segítségére tudunk lenni.

Váltószoknya anyaggal

Ajánlatot kérek

Váltógomb anyaggal

Ajánlatot kérek