SZŐNYEGEZÉS 2018-10-28T14:01:46+02:00

SZŐNYEGEZÉS

100% méretpontossággal

A személygépkocsik belső esztétikai értékének az egyik legjelentősebb eleme, a méretpontos és minőségi kivitelben készített autószőnyeg. Ha szeretnénk hosszú távon megőrizni gépjárművünk állapotát, akkor az ilyen apróságnak tűnő kiegészítőkre is gondolnunk kell. Télen, vagy nedves időjárás esetén segítséget nyújtanak a kivehető betétek, melyek megvédik a szőnyeget, illetve a padlólemezt a nedvességtől. Szigetelő réteg közbe iktatásával pedig a menetzaj csökkenthető, ezzel az utazási komfort tovább növelhető.

A méretpontosság és az anyaghasználat az autó szőnyegezésének a két legfontosabb alapja. Nemcsak az egyedi igények miatt, hanem mivel minden típus más és más, sőt sokszor egyes típuson belül is eltérések tapasztalhatóak. Ezenfelül az anyagvastagság is jelentősen befolyásolhatja a használatot. Figyelembe vesszük a varrások, szegélyek és rögzítési pontok szempontjait is a tervezés során.

Így az általunk gyártott szőnyegek tekintetében egészen biztosan olyan kész megoldásra találhat, mely a védelem mellett esztétikai szempontokból is az Ön elképzeléseinek megfelelően van kialakítva. A maximális illeszkedés érdekében mindig az adott típushoz gyártjuk le a szőnyegeket, az illesztések lapolásos eljárással készülnek, a padlólemezek formáját követve. A rögzítési módok pedig a legtöbbször ragasztással, illetve azon járművek esetében, ahol a szőnyegek bizonyos elemeinek eltávolíthatónak kell lenniük, speciális szőnyeg rögzítő patentokat alkalmazva készülnek.

Többféle anyagból, többféle színben állunk rendelkezésre, így akár teljesen egyedi belső kárpitozás mellé, a megfelelő szőnyegeket is biztosítani tudjuk. A tartósság mellett tudjuk, hogy a könnyed tisztíthatóság is fontos szempont, ezért mindenképpen célszerű felkeresni szakértő kollégánk az elképzelésünkkel, aki a megfelelő javaslatokkal és ajánlásokkal segít kiválasztani az ideális autószőnyeget.